Læsetip

Læsetip

Jeg kendte ikke Mads Holger, men så som de fleste andre kun mediepersonen. Verdensmanden i det ulastelige jakkesæt, som så ud til at leve et liv i overhalingsbanen som både festarrangør, debattør og forfatter. Men det billede har fået flere nuancer, efter jeg læste Jonas Langvad Nilssons vanvittigt velskrevne portræt. Han har talt med både familie og venner og formår at komme tæt på et menneske, der altid var anderledes, og som aldrig rigtigt følte sig forstået. Måske fordi ingen synes helt at kende Mads Holger.  

Jeg faldt ved et tilfælde over artiklen, og det krævede ikke mange linjer, før jeg var fanget.  Og det særlige er: Du behøver hverken elske eller hade Mads Holger for at læse denne fortælling. Ja, du behøver ikke engang vide, hvem han er (selv om du med garanti googler hans navn efterfølgende). Det er i bund og grund en fascinerende fortælling, og så skriver Jonas Langvad Nilsson, så man fortsætter med at læse, selvom det egentlig bare skulle være en kort overspringshandling…

Du kan finde artiklen ”Mit liv som Mads Holger” på euroman.dk: https://www.euroman.dk/mennesker/long-read-mit-liv-som-mads-holger

Virker linket ikke længere, kan du låne gamle eksemplarer af magasinet på biblioteket.  

God fornøjelse!

Læsetip

Læsetip

Drømme koster

Drømme koster