Benzin på motoren

Benzin på motoren

Når jeg sidder med et spritnyt magasin i hånden, glemmer jeg alt om, hvor meget jeg har knoklet. Interviewet der var svært at få i kalenderen.  Historien der ikke ville skrives. De sene timer foran computeren. I stedet husker jeg, hvad der bliver ved med at drive mig som journalist. Nemlig at jeg får lov til at komme tæt på engagerede mennesker og får et unikt indblik i nye verdener. For et notorisk nysgerrigt menneske som mig er det som benzin på motoren.

I forbindelse med det nye Kant blev jeg overbevist mig om, at man faktisk godt kan få børn til at besøge et museum helt frivilligt, jeg har mødt en mand, mange har kaldt skør, fordi han drømmer stort, og vil forvandle en gammel fabrik til et kunstmekka, og så har jeg fået lov til at nørde med en historie om en arkitekt, der om nogen har sat sit præg på Aalborg. Og nå ja, så fik jeg også syv minutters audiens med arkitekturens danske rockstjerner, David Zahle og Bjarke Ingels.

 

 
Man har vel et standpunkt…?

Man har vel et standpunkt…?