Månedens læsetip

Har en af dine veninder lige fået konstateret kræft? Eller sidder du måske selv netop nu og surfer formålsløst på nettet, efter en overlæge har givet dig den værst tænkelige besked? Så vil jeg som noget af det første anbefale dig at købe ”Crazy sexy cancertips” af Kris Carr. Det er som at få en bedsteveninde i bogform.

Månedens læsetip

Denne gang er det ikke en bog, jeg vil anbefale dig at læse. Nej, nu gælder det de glittede sider. Jeg kendte ikke den nu afdøde forfatter og debattør Mads Holger personligt, men så som de fleste andre kun mediepersonligheden – den velklædte verdensmand med sans for selviscenesættelse. Men det billede har fået flere nuancer, efter jeg læste Jonas Langvad Nilssons vanvittigt velskrevne portræt ”Mit liv som Mads Holger”.

Drømme koster

Hvordan får du tid til at skrive bøger, samtidig med at du har et fast arbejde? Det spørgsmål bliver jeg tit stillet. Og lad mig være ærlig…det koster både på økonomien og på søvnen.

Månedens læsetip

Jeg har lige set en trailer for DR’s nye søndagsserie, Liberty, som bygger på Jacob Ejersbos Afrika-triologi. Jeg kan næsten ikke vente…tre af mine yndlingsbøger omsat til tv i den bedste sendetid!

Benzin på motoren

Så sidder jeg med et spritnyt magasin i hånden … efter mange år er det stadig historierne, der driver mig som fx den om manden, mange har kaldt skør, fordi han drømmer stort. Og nå ja, så fik jeg også syv minutters audiens hos arkitekturens danske rockstjerner.