Hverdagen venter

Så kom den. Den sidste dag i sommerferien. I år har jeg for én gangs skyld trukket stikket helt – eller næsten helt, for jeg skriver lige nu på en ny bog, og det er svært at slippe. Men ingen freelanceopgaver, møder eller arbejdsmails. Og det har været helt fantastisk, for sommeren er for mig noget helt særligt. Alting føles bare nemmere, sjovere og bedre, når solen skinner, og dagene er lange og lyse. Til gengæld kan jeg også mærke, at det kribler i fingrene for at komme i gang. Der er nu også noget helt særligt over hverdagen.

Nyt projekt på vej

Jeg er lige hjemvendt efter en uges yoga- og skriveretreat på Kreta. Det var fantastisk! I øjeblikket er jeg så afslappet, at kommer jeg længere ned i gear, går jeg i stå. Men det har ikke været kun været ren afslapning og inspirerende yoga-undervisning. Brikkerne til en ny bog, jeg arbejder på, er også faldet på plads. Nu handler det bare om at finde tiden til at skrive…

Læsetip

Har en af dine veninder lige fået konstateret kræft? Eller sidder du måske selv netop nu og surfer formålsløst på nettet, efter en overlæge har givet dig den værst tænkelige besked? Så vil jeg som noget af det første anbefale dig at købe ”Crazy sexy cancertips” af Kris Carr. Det er som at få en bedsteveninde i bogform.

Læsetip

Denne gang er det ikke en bog, jeg vil anbefale dig at læse. Nej, nu gælder det de glittede sider. Jeg kendte ikke den nu afdøde forfatter og debattør Mads Holger personligt, men så som de fleste andre kun mediepersonligheden – den velklædte verdensmand med sans for selviscenesættelse. Men det billede har fået flere nuancer, efter jeg læste Jonas Langvad Nilssons vanvittigt velskrevne portræt ”Mit liv som Mads Holger”.

Drømme koster

Hvordan får du tid til at skrive bøger, samtidig med at du har et fast arbejde? Det spørgsmål bliver jeg tit stillet. Og lad mig være ærlig…det koster både på økonomien og på søvnen.

Læsetip

Jeg har lige set en trailer for DR’s nye søndagsserie, Liberty, som bygger på Jacob Ejersbos Afrika-triologi. Jeg kan næsten ikke vente…tre af mine yndlingsbøger omsat til tv i den bedste sendetid!

Benzin på motoren

Så sidder jeg med et spritnyt magasin i hånden … efter mange år er det stadig historierne, der driver mig som fx den om manden, mange har kaldt skør, fordi han drømmer stort. Og nå ja, så fik jeg også syv minutters audiens hos arkitekturens danske rockstjerner.